Şeful Audi, suspect în scandalul trucării testelor la maşinile diesel, casa i-a fost percheziţionată

Postat la 11 iunie 2018 148 afişări

Locuinţele directorului Audi, Rupert Standler, şi a unui membru al consiliului de administraţie din companie, au fost percheziţionate luni, aceştia fiind suspecţi în scandalul trucării testelor privind emisiile de gaze, au declarat procurorii de la Munchen, citaţi de Bloomberg.

Şeful Audi, suspect în scandalul trucării testelor la maşinile diesel, casa i-a fost percheziţionată

Atât Rupert Stadler cât şi membrul consiliului Audi sunt cercetaţi pentru fraudă şi fals în documente publice, legate de vânzarea autovehiculelor diesel în Europa.

Procurorii nu au făcut încă public numele celui de-al doilea suspect, însă surse spun că este Bernd Martens, şeful departamentului de achiziţii al Audi. Acesta a condus o divizie de lucru diesel la Audi, care a fost creată pentru a coordona gestionarea crizei cu compania-mamă, relatează Bloomberg.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.