Şefa Consiliului Naţional al Audiovizualului, audiată la DNA

Postat la 23 iulie 2014 48 afişări

Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, a venit miercuri la DNA pentru a fi audiată în dosarul deschis în urma unei plângeri depuse de deputatul PPDD Liliana Mincă, privind fapte de luare de mită şi trafic de influenţă.

Şefa Consiliului Naţional al Audiovizualului, audiată la DNA

 Laura Georgescu nu a dorit să facă declaraţii la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a ajuns în jurul orei 11.45.

Cu aproape o oră înainte, la DNA a venit şi Valentin Jucan, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, acesta spunând că a fost chemat de procurori în calitate de martor şi a adus mai multe documente.

Jucan a declarat, la intrarea în DNA, că CNA nu are voie să primească sponsorizări sau donaţii, iar dacă acestea au existat, au fost făcute în mod ilegal. El a precizat că speră ca aceste sponsorizări sau donaţii pentru CNA să nu se fi făcut. Totodată, Jucan a spus că speră ca niciun post de televiziune să nu fi fost favorizat de CNA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sefa-consiliului-national-al-audiovizualului-audiata-la-dna-12961726
12961726
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.