Ginerele lui Bercea Mondial rămâne în arest, a decis Curtea de Apel Constanţa

Postat la 22 iulie 2014 35 afişări

Ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, rămâne în arest după ce magistraţii Curţii de Apel Constanţa au admis, marţi, contestaţia procurorilor împotriva măsurii Tribunalului care dispusese înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ginerele lui Bercea Mondial rămâne în arest, a decis Curtea de Apel Constanţa

 Curtea de Apel Constanţa a judecat, marţi, contestaţia depusă de procurorii DNA împotriva măsurii Tribunalului Constanţa, care a admis, vineri, cererea formulată de Marius Constantin de înlocuire a măsurii de arest preventiv cu cea de arest la domiciliu.

Magistraţii au admis contestaţia procurorilor, astfel că Marius Constantin rămâne în arest.

Decizia instanţei este definitivă.

Tot marţi, Curtea de Apel Constanţa a decis că fiul cel mic al lui Sandu Anghel, Ion Grinică Anghel, nu poate să părăsească ţara.

Magistraţii Tribunalului Constanţa au decis, vineri după-amiază, înlocuirea măsurii de arest preventiv cu cea de arest la domiciliu pentru Marius Constantin, ginerele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, hotărârea instanţei nefiind definitivă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ginerele-lui-bercea-mondial-ramane-in-arest-a-decis-curtea-de-apel-constanta-12957758
12957758
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.