Secretul succesului Andreei Liptak, cum a devenită milionară în dolari

Postat la 04 iulie 2017 1042 afişări

Fosta vedetă TV Andreea Liptak a dezvăluit care este secretul succesului său în viaţă.

Secretul succesului Andreei Liptak, cum a devenită milionară în dolari

Andreea Liptak a părăsit de câţiva ani lumea televiziunii şi, împreună cu soţul său Răzvan Spiridon, s-a implicat într-o afacere profitabilă în cadrul unei companii americane ce comercializează suplimente nutritive şi produse cosmetice, familia având un venit anual de aproximativ 1 milion de dolari, menţionează.

Recent, Andreea a explicat într-un interviu care este secretul succesului ei. "Până la urmă, totul este legat de mindset. Orice se materializează în final, este rodul unei componente vizibile (aceşti “paşi repetaţi”, dacă doriţi) şi rodul unei componente invizibile. Prima este o componentă cantitativă, a doua calitativă.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
secret,
succes,
dezvaluiri,
tv,
vedete,
viata,
componente

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.