Sechestru pe maşini ale Regiei Autonomă pentru Activităţi Nucleare, pentru datorii neplătite

Postat la 03 iunie 2013 44 afişări

Un executor judecătoresc împreună cu un avocat al unui furnizor de servicii al Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare (RAAN) au venit, luni dimineaţă, la sediul central al instituţiei din Drobeta Turnu Severin, pentru a pune sechestru pe mai multe maşini, în contul unor datorii ale regiei.

Sechestru pe maşini ale Regiei Autonomă pentru Activităţi Nucleare, pentru datorii neplătite

 Potrivit unor surse din cadrul regiei, ar fi vorba despre şase autoturisme care aparţin RAAN şi care au fost scoase în spatele instituţiei pentru a fi ridicate în contul datoriei, la faţa locului aflându-se mai mulţi agenţi de pază, dar şi jandarmi care aşteaptă ca maşinile să fie ridicate în siguranţă.

De asemenea, conform surselor citate, va fi pus sechestru, luni, şi pe două locomotive ale regiei, în contul unei datorii totale de 1,3 milioane de lei către diverşi furnizori.

La ora transmiterii acestei ştiri, executorul judecătoresc şi avocatul firmei care execută silit regia sunt în negocieri cu conducerea instituţiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sechestru-pe-masini-ale-regiei-autonoma-pentru-activitati-nucleare-pentru-datorii-neplatite-10919826
10919826
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.