Sebastian Ghiţă a transmis Secţiei de anchetă a magistraţilor poza cu Kovesi la el acasă

Postat la 14 februarie 2019 242 afişări

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă a transmis Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie fotografia pe care spunea că o are cu fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi acasă la el, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Sebastian Ghiţă a transmis Secţiei de anchetă a magistraţilor poza cu Kovesi la el acasă

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că omul de afaceri Sebastian Ghiţă a remis Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie fotografia pe care spunea că o are cu fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi.

 

Potrivit sursei citate, infracţiunea de mărturie mincinoasă de care este acuzat fostul procuror-şef DNA se referă la declaraţiile Laurei Codruţa Kovesi potrivit cărora nu ar fi avut decât relaţii instituţionale cu afaceristul Sebastian Ghiţă.

 

Fostul parlamentar a fost audiat prin videoconferinţă în dosarul deschis ca urmare a plângerii pe care acesta i-a făcut-o Laurei Codruţa Kovesi. Sebastian Ghiţă o acuză pe fosta şefă DNA că i-ar fi cerut bani pentru a-l aduce în ţară, din Indonezia, pe Nicolae Popa.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
laura kovesi,
sebastian ghita,
sectie,
ancheta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.