Se face dreptate: Parlamentul European votează astăzi primul pas către obligarea cetăţenilor americani de a obţine viză pentru intrarea în România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 02 martie 2017 369 afişări

Pe agenda Parlamentului European de astăzi se regăseşte votul asupra unei probleme legate de vize. Mai exact, legislativul european se va pronunţa asupra posibilitatea eliminării dreptului pentru cetăţenii americani de a circula fără a avea nevoie de viză în mai multe ţări din Europa (printre care şi România).

Se face dreptate: Parlamentul European votează astăzi primul pas către obligarea cetăţenilor americani de a obţine viză pentru intrarea în România

"Bulgarii, croaţii, ciprioţii, polonezii şi românii au în continuare nevoie de vize pentru a călători în Statele Unite, în vreme ce americanii nu au această obligativitate când vor să viziteze respectivele state. Parlamentul votează azi o propunere de a impune vize cetăţenilor din Statele Unite care călătoresc în Europa până la momentul în care cetăţenii europenii nu vor mai avea nevoie de vize pentru a călători în Statele Unite", au anunţat oficialii europeni pe Facebook.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.