Se deschide primul restaurant din România aflat la peste 130 de metri înălţime. Unde se află acesta şi cât costă un prânz

Postat la 09 mai 2017 1587 afişări

Săptămâna aceasta se deschide primul restaurant amplasat la peste 130 de metri înălţime din România, NOR – Sky Casual Restaurant în cadrul clădirii de birouri Sky Tower din Barbu Văcărescu, acesta fiind amplasat la 136 de metri deasupra solului.

Se deschide primul restaurant din România aflat la peste 130 de metri înălţime. Unde se află acesta şi cât costă un prânz

Sky Tower intră astfel în clubul select al clădirilor de birouri cu restaurante la înălţime precum City Gate cu 18 Lounge by Embassy în Piaţa Presei şi Sole în Crystal Tower aproape de Piaţa Victoriei.

Meniul NOR include 36 de preparate, de la brânzeturi şi mezeluri artizanale româneşti, la preparate din Franţa, Italia sau asiatice. Printre preparate se numără, potrivit paginii de Facebook, salată de vinete coapte cu chutney de roşii, maioneză cu chives, dulceaţă de ardei iute la 22,9 lei, salată made in Transylvania cu frunze verzi, caş ardelenesc copt pe jar, quinoua, caise şi dressing de zmeură la 37,6 lei sau borş românesc de pui cu anghinare, sparanghel şi ţelină la 16,9 lei.

Citiţi  mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.