Se deschid piscinele din Bucegi într-o locaţie de vis, în mijlocul pădurii, lângă un lac cu păstrăvi

Postat la 08 iulie 2017 2011 afişări

Muntele în România nu mai reprezintă doar o activitate de drumeţie, diversificarea ofertelor pentru cei care îşi propun o vacanţă la înaltă altitudine reuşete să satisfacă toate gusturişe. Dacă litoralul ţi se pare prea aglomerat şi doreşti să te relaxezi la o piscină într-o atmosferă de vis, muntele poate fi soluţia pentru tine în acest an.

Se deschid piscinele din Bucegi într-o locaţie de vis, în mijlocul pădurii, lângă un lac cu păstrăvi

Bucegi. Hotelul este administrat de Cold Mountain Residence.  Este vorba de două piscine, cea mare cu 27 de grade, iar una un pic mai mică, 31 de grade. Piscinele sunt încălzite cu panouri solare, apa se trateaza în fiecare zi cu substanţe profesionale iar analize se fac zilnic.

Cumpana Lake este situata intr-un cadru mirific pe Valea Glajeriei, Râşnov, Braşov, langa liziera padurii, pe un teren de 10.000 mp, la dispozitia turistilor. Este o constructie unde modernul se imbina perfect cu rusticul. Atmosfera calda face ca fiecare clipa petrecuta in Inima Bucegilor sa fie una de neuitat.

Fauna si flora bogata din imprejurimi ofera ochiului imagini care odata intiparite in minte, te face sa revi mereu in Inima Bucegilor.

Vei fi inconjurat de ospitalitatea oamenilor locului, de paduri suple de brazi, lacul cu pastrav salbatic si piscina exterioara-supraterana

Există 3 terase şi un bar deschis la piscină. În fiecare weekend va fi un Grand Party la piscină

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.