Se anunţă “revoluţie” la ANAF: Proiectul privind reorganizarea ANAF a fost adoptat de deputaţi

Postat la 28 februarie 2019 83 afişări

Comisia de buget a Camerei deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege care prevede reorganizarea activităţii ANAF, prin care se va proceda la desfiinţarea celor opt direcţii judeţene ale instituţiei şi înfiinţarea direcţiilor finanţelor publice judeţene, care se vor afla tot în subordinea Agenţiei.

Se anunţă “revoluţie” la ANAF: Proiectul privind reorganizarea ANAF a fost adoptat de deputaţi

Proiect de Lege, pentru modificarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.74/2013 privind unele măsuri pentru îmbunătăţirea şi reorganizarea activităţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, a fost adoptat de către deputaţi cu 168 voturi „pentru”, 101 „împotrivă” şi 3 abţineri.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
adoptare,
deputati,
reorganizare,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.