Scrisori care conţineau explozibili, interceptate la un oficiu poştal din Bologna

Autor: Iuliana Enache Postat la 29 mai 2015 47 afişări

Oficiul poştal din Bologna a interceptat joi două scrisori ce conţineau explozibili şi care erau adresate unor companii de construcţii ce lucrează pentru Centrul pentru Identificarea şi Expulzarea Imigranţilor (CIE), relatează ANSA, în pagina electronică.

Un site de extremă stânga a publicat miercuri o listă cu companiile care lucrează cu CIE. "Vom aduce lupta împotriva CIE în afara incintei lor", a precizat acesta. Imigranţii deţinuţi la CIE au organizat numeroase proteste pentru a denunţa condiţiile de aici, inclusiv prin greva foamei şi coaserea buzelor.

Scrisorile au fost găsite în timpul controalelor stricte care se fac zilnic, inclusiv cu sistem de scanare cu raze X, la acest centru poştal. Scrisorile conţineau doar o pulbere neagră care ar fi putut provoca un incendiu. Acestea nu aveau ştampilă poştală şi se crede că au fost trimise cu mai mult de o zi în urmă, potrivit Corriere della Sera.

Anchetatorii vor analiza toate pistele, inclusiv implicarea unei grupări anarhiste care a revendicat episoade similare în trecut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ITALIA,
SCRISORI,
/actualitate/scrisori-care-contineau-explozibili-interceptate-la-un-oficiu-postal-din-bologna-14360705
14360705
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.