Scrisoarea cutremurătoare trimisă de mama Raisei poliţistului care i-a ucis fiica pe trecerea de pietoni: Se pare că om nu prea eşti

Autor: Laura Buciu Postat la 23 februarie 2022 443 afişări

După ce i-a scris poliţistului care i-a accidentat mortal fiica faptul că nu îl consideră „criminal”, mama Raisei i-a scris din nou, după ce bărbatul a refuzat testul poligraf. „Se pare că nici om nu prea eşti”, i-a transmis Liliana Barbu, mama Raisei, poliţistului.

 Scrisoarea cutremurătoare trimisă de mama Raisei poliţistului care i-a ucis fiica pe trecerea de pietoni: Se pare că om nu prea eşti

Liliana Barbu, mama Raisei, fata accidentată pe o trecere de pietoni din Capitală, i-a scris din nou poliţistului care a provocat accidentul.

„Liliana Barbu este numele meu, mama fetiţei mele, Raisa, pe care am purtat-o, am crescut-o, am educat-o (pentru că ea chiar era un copil educat şi atent). După cum ai văzut în filmări, pentru că la trafic se pare că nu ai putut fi atent, copilul meu s-a asigurat!!! În scrisoarea pe care ne-ai trimis-o, te-ai oferit să ne ajuţi... Acum ar fi momentul să faci ceva, fiind de acord cu testul poligraf şi cu ce ţi se cere! Ajutorul pe care îl poţi da este să faci tot posibilul să nu îngreunezi ancheta... Se pare că nici asta nu poţi face!! Ţi-am transmis că nu te considerăm <criminal>, dar se pare că nici om nu prea eşti”, scrie Liliana Barbu, mama Raisei, care se semnează „Mama unui înger”.

Scrisoarea a fost făcută publică de avocatul familiei, Adrian Cuculis.

Familia Raisei a obţinut din partea procurorului de caz de la parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 încuviinţarea probei cu poligraful, proba cu detectorul de minciuni prin care să scoată la lumină dacă poliţistul Popescu a minţit sau nu în declaraţia lui de inculpat.

Accidentul în care două fetiţe au fost rănite pe trecerea de pietoni a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei, la jumătatea lunii ianuarie. Raisa a murit, iar Maria a ajuns la spital.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
raisa,
poliţist,
accident

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.