Schulz: Comisia Europeană merită nota 3 pentru managementul crizei din zona euro

Postat la 24 mai 2013 27 afişări

Comisia Europeană (CE) ar trebui să primească nota 3, pe o scară de la 1 la 10, pentru managementul crizei din zona euro, a declarat preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, într-un interviu.

Schulz: Comisia Europeană merită nota 3 pentru managementul crizei din zona euro

 "Dacă managementul crizei zonei euro ar fi evaluat de la 1 la 10, nu ar primi mai mult de 3 în opinia mea", a spus Schulz în interviul acordat CNBC.

Eurostat a anunţat recent că economia zonei euro s-a contractat pentru al şaselea trimestru consecutiv în primele trei luni ale acestui an, punând noi presiuni pe oficialii UE să găsească soluţii la criză.

Schulz a criticat, de asemenea, politica cancelarului german Angela Merkel de promovare a austerităţii dure ca răspuns la problemele zonei euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/schulz-comisia-europeana-merita-nota-3-pentru-managementul-crizei-din-zona-euro-10898533
10898533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.