Schioare, accidentată grav de un avion de mici dimensiuni într-o staţiune din Alpii francezi

Autor: Valentin Vidu - Mediafax Postat la 13 martie 2015 61 afişări

O schioare poloneză a fost rănită grav la o mână, joi, de un avion de mici dimensiuni, într-o staţiune din Alpii francezi, relatează Euronews.

Femeia, în vârstă de 55 de ani, a fost lovită în timp ce se afla la schi la Avoriaz, în apropiere de frontiera franco-elveţiană, după ce avionul de agrement a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgenţă, potrivit Euronews.

Avionul a aterizat în staţiune pentru că a suferit o avarie în timpul decolării.

"Am fost la un pas de un dezastru. Avionul a trecut pe sub cablul pentru teleschi, a evitat nişte brazi, apoi un grup de copii şi a ajuns pe o pistă albastră populară pe care se aflau mai mulţi schiori, inclusiv victima", a declarat o sursă din cadrul serviciului pompierilor pentru Agenţia franceză de :ştiri, citată de televiziunea paneuropeană.

Victima a fost lovită de un "element" al avionului, la bordul căruia se aflau două persoane.

Femeia, care aproape şi-a pierdut mâna în accident, a fost transportată cu un elicopter la un spital din regiune.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRANŢA,
ACCIDENT,
TURISM
/actualitate/schioare-accidentata-grav-de-un-avion-de-mici-dimensiuni-intr-o-statiune-din-alpii-francezi-13979381
13979381
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.