Schimbare la vârful Lidl: românul Daniel Ştefănescu devine director de achiziţii şi marketing, înlocuindu-l pe italianul Marco Giudici

Postat la 05 decembrie 2018 204 afişări

Executivul român Daniel Şte­fă­nescu este noul director naţional de achiziţii şi marketing al Lidl România, înlocuindu-l pe Marco Giudici care a plecat din companie după mai bine de şase ani, dintre care ultimii patru în România, spun sursele ZF. Daniel Ştefănescu va prelua noua poziţie la 1 ianuarie 2019.

Schimbare la vârful Lidl: românul Daniel Ştefănescu devine director de achiziţii şi marketing, înlocuindu-l pe italianul Marco Giudici

Românul se întoarce astfel pe piaţa locală după ce în ultimul an şi jumătate a fost director de achiziţii în cadrul echipei internaţionale a Lidl Stiftung. El lucrează pentru companie din 2010, iar în 2017 a plecat la nivel internaţional într-un program de pregătire mana­gerială, conform datelor ZF. Absol­vent al Academiei de Studii Eco­no­mice din Bucureşti, el şi-a început cariera în cadrul discounterului german ca junior buyer în toamna lui 2010, devenind apoi buyer, senior buyer şi apoi purchasing director înainte de a pleca în Germania. Practic, Daniel Ştefănescu s-a angajat în companie înainte ca discounterul german să îşi anunţe intrarea oficială pe piaţa din România.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
achizitii,
director,
lidl,
roman,
marketing,
italian,
schimbare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.