Schimbare de conducere la Omniasig

Autor: Ioana Matei Postat la 28 iunie 2013 76 afişări

Componenţa directoratului Omniasig Vienna Insurance Group se va schimba începând cu luna iulie.

Schimbare de conducere la Omniasig

Astfel, vor fi înlocuiţi  membrul directoratului cu atribuţii în coordonarea coordonarea activităţii de vânzări Sergiu Loghin şi membrul directoratului în coordonarea activităţii de bancassurance şi logistică, Adina Edelmaier. În locul lor, vor veni Costi Stratnic şi Rafal Mosionek.

În prezent, directoratul companiei este compus din cinci membri, din care un preşedinte şi un vicepreşedinte, fiecare membru al structurii de conducere coordonând arii specifice de activitate ale companiei.

Omniasig VIG este una dintre cele mai mari companii de asigurări din piaţa de asigurări, având un capital social de peste 380 de milioane de  lei, un portofoliu de peste 100 produse şi care a subscris în anul 2012 prime de asigurare în valoare de peste 1 miliard de RON. Reţeaua teritorială cuprinde aproximativ 180 de unităţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/schimbare-de-conducere-la-omniasig-11042027
11042027
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.