Scene de groază la Casa Albă: Larry Kudlow, cel mai proeminent consilier economic al lui Donald Trump, a suferit un infarct. Care este starea lui

Autor: Alex Ciutacu Postat la 13 iunie 2018 107 afişări

Scene de groază la Casa Albă: Larry Kudlow, cel mai proeminent consilier economic al lui Donald Trump, a suferit un infarct. Care este starea lui

Larry Kudlow, proeminentul comentator economic care s-a alăturat administraţiei Trump anul acesta ca principal consilier economic al lui Trump, a suferit un infarct „foarte uşor”, potrivit CNBC care a citat declaraţiile trimise de Casa Albă.

Kudlow este tratat la Centrul Medical Militar Walter Reed din Bethesda, Maryland, spune Sarah Huckabee Sanders, secretar de presă. Ea spune că Kudlow este în stare bună şi că „se simte bine”.

Kudlow, director al Consiliului Economic Naţional, s-a alăturat echipei lui Trump săptămâna trecută în Canada pentru întâlnirea liderilor G7.

Cu câteva minute înainte ca Trump să se întâlnească cu liderul nord-coreean Kim Jong Un în Singapore, preşedintele a postat un mesaj pe reţeaua socială Twitter: „Marele nostru Larry Kudlow, care a lucrat atât de mult la tratatul comercial şi la situaţia economică, a suferit un atac de cord”.

Kudlow a apărut duminică la postul de televiziune CNN pentru a susţine afirmaţiile lui Trump, conform cărora acesta a fost luat prin surprindere de criticile prermierul canadian, Justin Trudeau.

Larry Kudlow l-a înlocuit la Casa albă pe Gary Cohn, un fost executiv al Goldman Sachs care a părăsit administraţia după ce a avut o dispută cu Trump pe baza tarifelor comerciale pe oţel şi aluminiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa,
suferinta,
casa alba

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.