Scandalul SPP ia amploare: Parchetul verifică acuzaţiile lui Liviu Dragnea contra lui Lucian Pahonţu

Postat la 31 ianuarie 2018 352 afişări

Parchetul General a anunţat, miercuri, că a declanşat verificări, după ce liderul PSD Liviu Dragnea l-a acuzat pe şeful SPP Lucian Pahonţu de "spionaj politic", anunţă Realitatea TV.

Scandalul SPP ia amploare: Parchetul verifică acuzaţiile lui Liviu Dragnea contra lui Lucian Pahonţu

Premierul Viorica Dăncilă a confirmat, în prima şedinţă de guvern, că a renunţat la paza asigurată de SPP şi a trimis, încă de luni, o adresă oficială în acest sens. 

 

O altă infomaţie este că Pahonţu ar putea fi chemat în faţa comisiei de apărare din Senat, pentru a da explicaţii. O decizie în acest sens va fi luată joi.

Mai multe voci din spaţiul public susţin că nu toţi demnitarii pot renunţa la SPP. Pe altă parte, sunt surse care declară că în ceea ce priveşte protecţia miniştrilor nu există nicio suprapunere de atribuţii între serviciile de pază şi alte instituţii din sistemul naţional de apărare şi ordine publică, scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.