SCANDAL nou la Casa Albă: O renumită publicaţie a plătit un model Playboy pentru a nu declara că a avut o aventură cu Trump

Postat la 13 decembrie 2018 48 afişări

Publicaţia americană National Enquirer a recunoscut că a plătit un fost model al revistei Playboy pentru a o împiedica să declare public faptul că înainte de alegerile din 2016 a avut o aventură cu preşedintele SUA, Donald Trump, au anunţat miercuri procurorii federali, relatează Reuters.

SCANDAL nou la Casa Albă: O renumită publicaţie a plătit un model Playboy pentru a nu declara că a avut o aventură cu Trump

Procurorii federali din New York au declarat, miercuri, că American Media Inc. ca parte a unui acord de cooperare cu procurorii şi pentru a evita acuzaţiile, a recunoscut că a efectuat o plată de 150.000 de dolari lui Karen McDougal "în concert" cu mai mulţi membri ai campaniei prezidenţiale a lui Trump.

 

Directorul executiv al publicaţiei David Pecker s-a întâlnit cu fostul avocat personal al lui Trump, Michael Cohen, şi cu cel puţin un alt membru al campaniei în august 2015 şi s-a oferit să furzizeze povestiri negative despre relaţiile lui Trump cu femeile prin cumpărarea drepturilor asupra acestor povestiri, potrivit unui document făcut public de către procurori.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
plati,
aventura,
model,
playboy,
casa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.