SCANDAL MONSTRU la Exatlon! Iar s-au tras sfori! Cine e câştigat marele trofeu şi cei 100.000 de euro!

Postat la 17 decembrie 2018 629 afişări

Este scandal monstru la Exalton! Foarte mulţi fani ai emisiunii şi-au exprimat deja indignarea pe reţelele de socializare şi acuză Kanal D că au tras din nou sfori ca şi în prima ediţie, când Vladimir Drăghia a câştigat în faţa lui Ionuţ Sugacevschi Jaguarul.

SCANDAL MONSTRU la Exatlon! Iar s-au tras sfori! Cine e câştigat marele trofeu şi cei 100.000 de euro!

Atunci mulţi au acuzat faptul că trofeul a fost înmânat în urma unui vot al publicului, care s-ar fi îndreptat spre Faimos, deşi Războinicul era un sportiv mai bun. Acum lucrurile stau diferit. În finală au ajuns Beatrice Olaru şi Alin Andronic, iar câştigătorul ar fi fost decis din start. Beatrice Olaru a plecat acasă cu cei 100.000 de euro.

Timpii pe care trebuia să-i scoată Beatrice pentru a se impune în faţa lui Alin erau unii uşor de obţinut pentru că fetele au fost foarte slabe în această competiţie. În schimb băieţii, au concurat foarte bine şi Alin trebuia să atingă practic imposibilul. Şi Ionuţ Jaguarul, antrenorul Războinicilor a spus înainte de competiţie că va câştiga Beatrice, semn că a ştiut că Alin a pierdut concursul încă înainte de a începe, deşi el a fost cel care a dus greul în echipa sa.

De aceea foarte mulţi fani au considerat competiţia foarte nedreaptă şi s-au grăbit să afirme că cei de la Kanal D au tras din nou sfori, scrie capital.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
castigare,
scandal,
trofeu,
acuzatii,
fani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.