Şapte clipuri din cadrul TED pe care trebuie să le vezi dacă vrei să devii antreprenor

Autor: Florin Casota Postat la 21 decembrie 2016 438 afişări

Şapte clipuri din cadrul TED pe care trebuie să le vezi dacă vrei să devii antreprenor

Înţelepciune gratis de la oameni importanţi din industrie? Sigur. Cei de la Business Insider recomandă următoarele şapte discursuri susţinute în cadrul popularului Ted Talks care i-ar putea ajuta pe oamenii care vor să devină antreprenori.

Simon Sinek: Cum liderii excepţionali inspiră acţiune

Simon Sinek are un model simplu dar puternic pentru leadership-ul inspiraţional, începând cu un cerc de aur şi cu întrebarea "De ce?".

Sarah Lewis: Embrace the near win

Aceasta ne invită să luăm în considerare rolul potenţialului eşec, potenţialei victorii, asupra vieţii nostre. În căutarea succesului şi măiestriei, sunt oare potenţialele victorii cele care ne motivează să mergem mai departe?

Seth Godin pe pâine feliată

Seth Godin, marketing guru, ne explica de ce, atunci cand e vorba de castigarea atentiei, idei care la prima vedere par proaste sau bizare au mai mult succes decat cele plictisitoare.

Bill and Melinda Gates: Why giving away our wealth has been the most satisfying thing we've done

Cuplul explică de ce faptul că împart averea cu lumea din jur este cel mai bun lucru pe care l-au făcut.

David Brooks: Should you live for your resume ... or your eulogy?

Brooks vorbeşte de dualitatea persoanelor, despre faptul o parte din noi doreşte să construiască o carieră, să trăiască pentru CV, iar a doua parte trăieşte pentru o conexiune, comunitate şi dragoste. Cum ar trebui cele două balansate?

Margaret Gould Stewart: How giant websites design for you (and a billion others, too)

Ea vorbeşte despre puterea de influenţa a celor mai mici elemente de design şi cum te-ai putea tu folosi de ele pentru creaţiile tale.

Richard St. John: 8 secrets of success

De ce au oamenii succes? Pentru ca sunt inteligenţi? Sau sunt doar norocoşi? Nici una, nici alta. Analistul Richard St. John sintetizează într-un slide-show de 3 minute, mai mulţi ani de cercetări şi interviuri despre secretele reale ale sucesului.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.