Şapte avocaţi promovaţi la Zamfirescu Racoţi Predoiu

Autor: Ioana Mihai Postat la 16 decembrie 2011 238 afişări

Casa de avocatură Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) numeşte doi managing associates şi promovează alţi cinci avocaţi colaboratori la statut de senior ca urmare a procesului anual de evaluare a performanţelor profesionale ale avocaţilor colaboratori.

Alina Tugearu a fost numită managing associate în cadrul departamentului de litigii, aceasta urmând să coordoneze proiecte în materii precum arbitraj intern şi internaţional, proprietate intelectuală, litigii comerciale şi administrative.

Cătălin Micu a fost numit managing associate în cadrul departamentului consultanţă si va coordona proiectele de dreptul muncii şi dreptul mediului. Performanţele profesionale au stat de asemenea la baza promovărilor la statut de senior associate ale avocaţilor: Iuliana Negoiţă (consultanţă), Larisa Popoviciu (consultanţă), Cătălin Guriţa-Manole (litigii), Cristian Mîneran (litigii) şi Valentin Moroeanu (litigii).

"Aceste modificări de structură reprezintă doar formalizarea unei autorităţi pe care avocaţii promovaţi şi-au câştigat-o deja în firmă", a declarat Stan Tîrnoveanu, managing partner Zamfirescu Racoţi Predoiu.

Alina Tugearu este specializată într-o gamă largă de cazuri de litigii civile şi comerciale. Practica ei se concentrează pe acordarea de asistenţă juridică şi reprezentare a clienţilor în faţa instanţelor de arbitraj, din România sau internaţionale, precum şi o gamă largă de proceduri de Soluţionare Alternativă a Disputelor. În cei şapte ani de activitate, ea a acumulat experienţă în domeniul dreptului proprietăţii intelectuale, dar şi al pieţei de capital. Este membru al Baroului Bucureşti din 2005 şi a absolvit studii de masterat în drept în cadrul Universităţii Sorbona.

Cătălin Micu are experienţă în dreptul muncii, oferind asistenţă juridică în domeniul negocierii contractelor, implementării sistemelor sofisticate de organizare a managementului şi transferurilor societare importante. Cătălin este, de asemenea, specializat în domeniul energiei si dreptul mediului, fiind implicat în proiecte de importanţă majoră în această arie de practică. Cătălin este membru al Baroului Bucureşti din anul 2005 si s-a alăturat echipei ZRP în anul 2006.

Iuliana Negoiţă a acumulat experienţă în domeniul Achiziţiilor Publice de bunuri, servicii şi lucrări. Expertiza sa în Proiectări, Construcţii şi Proiecte Industriale/ Contracte Comerciale Internaţionale cuprinde o gamă de activităţi legate de contracte FIDIC. Este membru al Baroului Bucureşti din anul 2006. Larisa Popoviciu este specializată în domeniul dreptului Societar & Comercial şi Imobiliar. Ea asigură asistenţă juridică cu privire la o gamă largă de activităţi legate de investiţii imobiliare şi activităţi de gestionare a activelor societare asociate cu industria imobiliară pentru companii interesate de diverse segmente ale pieţei precum domeniul agricol, cel rezidenţial şi al proprietăţilor industriale. Larisa este membru al Baroului Bucureşti din anul 2007.

Cătălin Guriţă-Manole dispune de experienţă profesională în domeniul dreptului bancar, insolvenţă, litigii comerciale şi civile, incluzând dispute contractuale, dreptul pieţelor de capital, aspecte legate de procedura de executare silită, litigii imobiliare, inclusiv proceduri de expropriere. Este membru al Baroului Buzău din anul 2008.

Cristian Mîneran este specializat în litigii civile, comerciale şi administrative. Experienţa sa ca avocat pledant include cazuri diverse de litigii civile şi comerciale, arbitraj internaţional, drept societar şi litigii între acţionari, drept imobiliar şi proceduri de restituire a proprietăţilor naţionalizate, proceduri de executare silită precum şi dreptul familiei. Cristian este membru al Baroului Bucureşti din anul 2006.

Valentin Moroeanu este specializat în drept civil şi comercial, litigii de dreptul muncii şi litigii imobiliare, proceduri de executare silită. Un loc important în activitatea sa îl ocupă litigiile în materia protecţiei consumatorilor, el reprezentând companii mulţinationale într-un număr mare de proceduri prelitigioase şi litigioase. Este membru al Baroului Bucureşti din anul 2005.

ZRP are o echipă de 38 de avocaţi dintre care cinci parteneri - Stan Tîrnoveanu, Ioana Racoţi, Călin-Andrei Zamfirescu, Anca Danilescu, Cosmin Vasile.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sapte-avocati-promovati-la-zamfirescu-racoti-predoiu-9068118
9068118
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.