Samsung a prezentat noua generaţie Galaxy Note - FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 08 august 2019 97 afişări

Producătorul coreean a prezentat, recent, Galaxy Note 10 şi Galaxy Note 10+.

Pentru prima dată, Galaxy Note vine în două dimensiuni, astfel încât utilizatorii să poată alege care este cea mai potrivită variantă pentru ei. Galaxy Note10 se adresează utilizatorilor care doresc să experimenteze puterea S Pen-ului şi productivitatea optimă într-o formă compactă, reprezentată printr-un display Cinematic Infinity de 6,3 inci, integrat în cel mai compact Note de până acum. Galaxy Note10+ are cel mai mare display din familia Galaxy Note, Cinematic Infinity de 6,8 inci.

 

Display-ul edge-to-edge Cinematic Infinity al lui Galaxy Note10 aproape nu mai are margini,  iar decupajul în ecran pentru camera frontală este mic şi amplasat central, pentru un design echilibrat. Cel mai captivant display de la Samsung oferă o experienţă superioară, care îmbină perfect partea de vizionare cu cea de creaţie.

 

Galaxy Note10 oferă capabilităţi noi şi puternice unui S Pen compact, reimaginat. Acum, utilizatorii pot lua notiţe, pot converti instantaneu scrisul de mână în text digital în Samsung Notes şi îl pot exporta în diferite formate, inclusiv Microsoft Word. Utilizatorii pot chiar să-şi personalizeze notiţele prin reducerea, mărirea sau schimbarea culorii textului.

 

Galaxy Note10 extinde funcţiile Samsung DeX, astfel încât utilizatorii pot să lucreze acum mult mai uşor atât pe telefon, cât şi pe PC sau Mac. Cu o simplă conexiune compatibilă USB, utilizatorii pot partaja fişiere între dispozitive şi pot folosi aplicaţiile mobile preferate cu un mouse şi o tastatură, păstrând în siguranţă datele lor pe telefon prin Samsung Knox.

 

Galaxy Note10+ permite o încărcare prin încărcătorul de 45W , astfel încât în doar 30 de minute, utilizatorii îşi pot încărca telefonul complet pentru a-l utiliza pe durata întregii zile.

 

Galaxy Note10 şi Galaxy Note10+ vor fi disponibile în următoarele nuanţe: Aura Glow, Aura White şi Aura Black începând cu 23 August. Precomenzile vor fi disponibile în perioada 8 – 22 august, ca parte a programului de Trade-in, disponibil la partenerii Samsung. Clienţii care înregistrează o precomandă pentru noile Galaxy Note şi aduc un telefon vechi, în programul de Trade-In, pot beneficia de 450 RON.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
note,
galaxy note,
prezentare,
samsung,
generatie,
coreea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.