Samsung a lansat în România gama Galaxy S10

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 08 martie 2019 52 afişări

Samsung Electronics a lansat în România noua gamă Galaxy S10, în cadrul unui eveniment aniversar ce a marcat 10 ani de Galaxy.

Precomenzile pentru noua gamă au început din data de 21 februarie, iar de astăzi smartphone-urile sunt disponibile în magazine, dar şi online, în nuanţele: Prism White, Prism Black, Prism Green, Prism Blue şi Canary Yellow. Galaxy S10+ vine pe piaţă şi în două variante noi, ceramice: Ceramic Black şi Ceramic White, dar şi cu o capacitate de 1TB.

 

Cu trei dispozitive premium, fiecare construit având un anumit tip de utilizator în minte, Samsung are avantajul unui deceniu în care s-a aflat în topul liderilor din tehnologia smartphone-urilor.

 

Galaxy S10 are cel mai bun ecran produs vreodată de Samsung, primul ecran dinamic AMOLED din lume. Fiind primul telefon smartphone certificat HDR10+, ecranul oferă conţinut digital viu, o gamă largă de culori pentru imagini dinamice cât mai realiste. 

 

Rezultatul unui proces de inginerie inovatoare, ecranul unic Infinity-O al Galaxy S10 îmbină o serie de senzori cu tehnologia camerei într-un ecran de tip hole-in display – pentru a maximiza proprietăţile ecranului şi a ne ţine departe de distrageri. 

 

Ecranul dinamic AMOLED al Galaxy S10 include şi primul scaner de amprente cu ultrasunete încorporat, care citeşte contururile 3D ale amprentei fizice – nu o imagine 2D a acestuia – pentru o îmbunătăţire anti-spoofing. Cu prima certificare FIDO Alliance Biometric Component din lume, această autentificare biometrică oferă securitate de ultimă generaţie, pentru a menţine telefonul în siguranţă.

 

Galaxy S10 are atât un hardware premium, cât şi software bazat pe machine learning. Dispunând de noi capabilităţi de partajare, performanţe îmbunătăţite datorită inteligenţei artificiale, precum şi Wi-Fi inteligent, Galaxy S10 este cel mai inteligent dispozitiv Samsung.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
samsung,
lansare,
romania,
aniversare,
eveniment

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.