Salariile IT-ştilor se pot dubla în cinci ani

Postat la 24 decembrie 2012 30 afişări

Tinerii absolvenţi de IT care obţin un loc de muncă pe o poziţie de entry-level pot ajunge în cinci ani de la angajare să preia "frâiele" negocierilor cu şefii, salariul lor ajungând să crească şi cu 100% faţă de momentul recrutării lor, potrivit specialiştilor în recrutare şi angajatorilor de pe plan local.

"Este un fenomen care se întâmplă în tot mai multe companii. Dacă a pornit de pe o poziţie de entry-level este posibil ca salariul angajatului sau, mai bine spus, a specialistului să crească şi cu 100% după cinci ani de experienţă în domeniu. Sigur, depinde mult şi de strategia organizaţiei de a-şi fideliza oamenii, iar acest lucru se întâmplă în special în companiile de IT, pentru că dezvoltarea competenţelor acestora durează câţiva ani", spune Mirela Marinescu, recruitment manager în cadrul APT, firmă cu activităţi în resurse umane pe plan local.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piata muncii,
salarii,
it,
crestere
/actualitate/salariile-it-stilor-se-pot-dubla-in-cinci-ani-10410041
10410041
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.