Salariaţii de la combinatul Oltchim au reluat protestele. Angajaţii au plecat în marş spre zona de nord a oraşului, vrând să blocheze DN 67

Postat la 01 aprilie 2013 17 afişări

Peste 300 de salariaţi de la combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea protestează, luni, în faţa sediului unităţii, liderii sindicali spunând că oamenii sunt revoltaţi de intenţia administratorului judiciar de disponibilizare a aproximativ 1.000 de angajaţi ai societăţii.

Salariaţii de la combinatul Oltchim au reluat protestele. Angajaţii au plecat în marş spre zona de nord a oraşului, vrând să blocheze DN 67

 UPDATE 11:15 Vâlcea: Salariaţii Oltchim au plecat în marş spre zona de nord a oraşului, vrând să blocheze DN 67

Aproximativ 400 de salariaţi de la combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea au plecat în marş, luni, spre zona de nord a municipiului, cu intenţia de a bloca DN 67, la ieşirea din oraş spre Horezu.

Protestatarii sunt însoţiţi de jandarmi şi de poliţişti de la Serviciul Rutier, iar potrivit acestora coloanele de manifestanţi se întind pe o distanţă de aproximativ doi kilometri.

Oamenii se îndreaptă spre zona de nord a oraşului, intenţionând să ajungă pe DN 67, la ieşirea din Râmnicu Vâlcea spre Horezu, cu intenţia de a bloca drumul.

Angajaţii Oltchim cer demisia administratorului judiciar Gheorghe Piperea, pe care îl acuză că "a preluat societatea cu gândul falimentului, nu al insolvenţei."

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/salariatii-de-la-combinatul-oltchim-au-reluat-protestele-angajatii-au-plecat-in-mars-spre-zona-de-nord-a-orasului-vrand-sa-blocheze-dn-67-10703495
10703495
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.