Saga continuă: Percheziţii la magazinul Unirea din Capitală şi acasă la un director general al centrului

Postat la 22 aprilie 2019 102 afişări

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice (DICE) şi procurori de la Parchetul Capitalei fac, luni, percheziţii la centrul comercial Unirea şi la domiciliul unui director general al magazinului, într-un dosar de delapidare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Saga continuă: Percheziţii la magazinul Unirea din Capitală şi acasă la un director general al centrului

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că, luni, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice (DICE) din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti fac percheziţii la centrul comercial Unirea din Capitală şi la domiciliul unui director general.

 

Anchetatorii ridică documente şi date informatice într-un dosar penal în care sunt vizate infracţiuni de delapidare, legat de modul în care Alexander Adamescu a luat bani din societate ca să-i folosească în interes personal, respectiv ca să-şi plătească avocaţii care îl reprezintă în Marea Britanie, potrivit sursei citate.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
capitala,
director general,
perchezitii,
unire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.