Săftoiu: Dacă Iliescu făcea Mişcarea Populară la Cotroceni, Băsescu s-ar fi legat cu lanţuri de gard

Postat la 08 aprilie 2013 15 afişări

Adriana Săftoiu a declarat, luni, că este bine că preşedintele Traian Băsescu se desparte de PDL, respectând Constituţia, dar este păcat că face gestul acesta la final de mandat, ea adăugând că dacă Ion Iliescu ar fi făcut Mişcarea Populară la Cotroceni, Băsescu s-ar fi legat de gard cu lanţuri.

Săftoiu: Dacă Iliescu făcea Mişcarea Populară la Cotroceni, Băsescu s-ar fi legat cu lanţuri de gard

"Cred că Traian Băsescu are dreptate atunci când spune că se desparte de PDL. E păcat că o face doar la sfârşit de mandat, pentru că asta înseamnă că intră în litera Constituţiei, care spune că un preşedinte se desparte de partid în momentul în care devine preşedintele României", a precizat, luni, noul purtător de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu, întrebată de ziarişti dacă numirea ei în această funcţie adânceşte ruptura dintre PDL şi Traian Băsescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/saftoiu-daca-iliescu-facea-miscarea-populara-la-cotroceni-basescu-s-ar-fi-legat-cu-lanturi-de-gard-10720515
10720515
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.