S-a luptat să obţină jobul ideal ca să fie înţepat de meduze otrăvitoare şi părăsit de iubită

Autor: Razvan Muresan Postat la 25 aprilie 2012 88 afişări

Britanicul Ben Southall a câştigat în urmă cu trei ani cea mai bună slujbă din lume, aşa cum scria presa la acea vreme, după ce a concurat cu alţi 35 000 de candidaţi pentru a îngriji, timp de şase luni, insula Hamilton, situată în din Marea Barieră de Corali a Australiei.

Pentru 85.000 de euro, sarcina lui era să hrănească peştii exotici, să facă scufundări şi expediţii pe insulă şi să posteze pe blog fotografii şi înregistrări video cu scopul de a atrage turişti, scrie Daily Mail.

La scurt timp după ce a câştigat slujba pentru care au concurat alţi 35.000 de candidaţi, el a fost părăsit de iubită şi a fost înţepat în braţ de o meduză otrăvitoare în timp ce petrecea Crăciunul cu nişte prieteni pe plajă: ''Simţeam că îmi este foarte cald, aveam dureri de cap şi parcă mă sufocam. În plus, tensiunea mi-a crescut alarmant''.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ben Southall,
jobul ideal,
insula,
australia
/actualitate/s-a-luptat-sa-obtina-jobul-ideal-ca-sa-fie-intepat-de-meduze-otravitoare-si-parasit-de-iubita-9571555
9571555
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.