Ryanair lansează o nouă promoţie. Unde veţi putea zbura cu preţuri care pornesc de la 14,99 euro

Postat la 24 septembrie 2019 119 afişări

Ryanair lansează o nouă promoţie. Unde veţi putea zbura cu preţuri care pornesc de la 14,99 euro

Operatorul low-cost Ryanair a anunţat o promoţie de iarnă, cu locuri care pornesc de la 14.99 de euro pe întreaga sa reţea de rute europene, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Această promoţie incredibilă este disponibilă pentru călătorii în perioada octombrie – mai, şi e disponibilă pe website-ul Ryanair.com începând de astăzi şi până la miezul nopţii, vineri, 27 septembrie..

„Pentru săptămâna aceasta am setat preţurile de la doar 14.99€ pe întreaga reţea de rute europene pentru călătorii în perioada octombrie – mai, aşadar nu a fost vreodată un timp mai bun pentru a vă rezerva o vacanţă de iarnă fie că vă place soarele sau zăpada”, a spus Alejandra Ruiz, reprezentantul Ryanair, într-un comunicat de presă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.