O companie aeriană oferă tarife de zbor din România care pornesc de la 2,99 euro

Postat la 23 septembrie 2016 132 afişări

O companie aeriană oferă tarife de zbor din România care pornesc de la 2,99 euro

Compania aeriană low-cost Ryanair a lansat o promoţie extraordinară pentru Timişoara: de la 2,99€ pe rute selectate din Timişoara pentru călătorii în octombrie şi noiembrie 2016, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Aceste tarife promoţionale sunt acum disponibile pentru locuri pe rute selectate Ryanair din Timişoara, incluzând noile zboruri către Berlin, Bruxelles şi Dusseldorf, şi care pot fi rezervate până vineri, (23 septembrie), la miezul nopţii (ora 24:00 GMT) doar pe Ryanair.com/ro, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei.

 “În septembrie am deschis noua noastră bază din Timişoara, cu o aeronavă alocată şi o investiţie de 100m$, urmată de lansarea orarului de vară 2017, care include 7 noi rute de vară către Berlin, Bruxelles, Bucureşti, Dusseldorf, Frankfurt, Londra şi Milano, care vor aduce peste 600,000 de clienţi p.a. şi susţine 450 de locuri de muncă la Aeroportul Timişoara.Pentru a sărbători numărul mare de rezervări în avans din reţeaua noastră de rute din Timişoara, scoatem la vânzare locuri promoţionale pe rute selectate, la tarife începând de la doar 2,99€, pentru călătorii în octombrie şi noiembrie. Clienţii trebuie să acceseze site-ul companiei pentru a-şi asigura o escapadă de toamnă economică în Germania sau Belgia, până la miezul nopţii (24:00 GMT), vineri (23 septembrie)”, a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive Romania, Ryanair.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.