Ruxandra Dragomir şi-a depus candidatura la Senat şi îl are contracandidat pe Ilie Năstase

Postat la 05 mai 2014 47 afişări

Ruxandra Dragomir şi-a depus luni candidatura din partea PMP pentru postul de senator din Sectorul 4 lăsat vacant de Dan Voiculescu, în timp ce Cristian Ilie, fost deputat, candidează din partea aceleiaşi formaţiuni pe locul de senator rămas liber în urma demisiei lui Victor Ciorbea.

Ruxandra Dragomir şi-a depus candidatura la Senat şi îl are contracandidat pe Ilie Năstase

 Cei doi candidaţi au venit la Biroul Electoral din Primăria Sectorului 4 însoţiţi de Elena Udrea, Eugen Tomac şi alţi lideri ai PMP.

Elena Udrea a spus că o susţine pe Ruxandra Dragomir pentru că este o femeie puternică, campioană, care a reuşit o carieră de succes în sport şi a dat dovadă de fair-play.

Ea a spus că e nevoie de o femeie candidat acum când este mare misoginism în politică.

Eugen Tomac a spus că, prin candidatura Ruxandrei Dragomir, PMP reuşeşte să spargă orice prejudecată.

La rândul ei, Ruxandra Dragomir a declarat că îşi doreşte un loc în Senat pentru a fi o voce în politica românească şi pentru sportul românesc. Ea a anunţat că PMP va merge la Guvern cu o scrisoare în care să-i atragă atenţia premierului Victor Ponta că a fost sesizat Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării pentru jignirile aduse femeilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ruxandra-dragomir-si-a-depus-candidatura-la-senat-si-il-are-contracandidat-pe-ilie-nastase-12585332
12585332
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.