Ruşii dezmembrează RAFO şi o vând la fier vechi

Postat la 03 februarie 2015 105 afişări

RAFO Oneşti (simbol bursier RAF), rafinăria de petrol închisă încă din 2008 pentru "modernizări", va fi vândută de proprietarii ruşi piesă cu piesă. După ce terenul va fi eliberat, ruşii vor să dezvolte în acelaşi loc o altă platformă industrială.

Ruşii dezmembrează RAFO şi o vând la fier vechi

 "Datorită situaţiei financiare a RAFO SA, îl împuternicesc pe Directorul General RAFO SA să înceapă procedura de desfacere (vânzare) a activelor şi utilajelor aferente ale companiei", arată o notă transmisă companiei şi semnată de Iakov Goldovski, acţionarul majoritar al RAFO.

Preţul de vânzare a activelor şi a utilajelor se va stabili în baza preţurilor utilajelor pe piaţa second hand, dar nu poate fi mai mic decât preţul fierului vechi pe piaţa locală românească în ziua semnării contractelor de vânzare/cumpărare a utilajelor, mai arată nota.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rusii-dezmembreaza-rafo-si-o-vand-la-fier-vechi-13800802
13800802
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.