Rusia va limita accesul populaţiei la Facebook, din cauza protestelor. YouTube şi Twitter sunt, de asemenea, pe lista restricţiilor

Autor: Mihaela Ionita, MEDIAFAX Postat la 25 februarie 2022 487 afişări

Rusia va limita accesul populaţiei la Facebook, din cauza protestelor. YouTube şi Twitter sunt, de asemenea, pe lista restricţiilor

Autoritatea de reglementare a comunicaţiilor din Rusia, Roskomnadzor, a anunţat vineri că limitează parţial accesul la Meta Platforms (FB.O) Facebook, ca răspuns la restricţiile pe care gigantul american al reţelelor de socializare le-a impus presei ruse, acuzând Facebook de "cenzură".

Nu a fost imediat clar ce ar implica restricţiile. Facebook nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii, potrivit Reuters.

Facebook este recunoscut ca fiind implicat în încălcarea drepturilor şi libertăţilor omului şi a drepturilor şi libertăţilor ruşilor.

YouTube şi Twitter sunt, de asemenea, pe lista restricţiilor.

Unii ruşi au cerut pe reţelele de socializare ca oamenii să iasă în stradă pentru a protesta împotriva atacului din Ucraina.

Totuşi, este de subliniat faptul că Rusia are legi stricte pentru proteste, iar demonstraţiile se termină adesea cu arestări în masă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
facebook,
restrictii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.