Rusia va dezvolta rachete capabile să contracareze sistemele antibalistice din România

Postat la 10 mai 2016 211 afişări

Rusia va dezvolta noi rachete intercontinentale, capabile să contracareze sistemele antirachetă americane instalate de NATO în România şi Polonia, anunţă Serghei Karakaiev, şeful Comandamentului forţelor strategice ruse.

Rusia va dezvolta rachete capabile să contracareze sistemele antibalistice din România

Rusia a început să lucreze la îmbunătăţirea capacităţilor pentru depăşirea sistemului antirachetă al Alianţei Nord-Atlantice, a spus Karakaiev.

"S-a decis acest lucru în contextul în care Statele Unite nu se opresc după ce au obţinut şi continuă îmbunătăţirea sistemului de apărare antibalistică, inclusiv prin instalarea unor elemente în Europa. De aceea, acordăm o atenţie specială optimizării capacităţilor care să permită depăşirea sistemului antirachetă", a explicat Serghei Karakaiev.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rusia-va-dezvolta-rachete-capabile-sa-contracareze-sistemele-antibalistice-din-romania-15302893
15302893
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.