Rusia prelungeste cu sase luni ancheta privind prabusirea avionului prezidential polonez

Postat la 19 iulie 2010 46 afişări

Rusia a decis prelungirea cu sase luni a anchetei asupra prabusirii avionului prezidential polonez, a anuntat luni ministrul rus al Justitiei, Aleksandr Konovalov, la incheierea unei intrevederi cu omologul sau polonez, Krzysztof Kwiatkowski, relateaza RIA Novosti in pagina electronica.

"Ancheta a fost prelungita cu sase luni", a spus el. Avionul Tu-154 prezidential, cu 96 de persoane la bord - opt membri ai echipajului si 88 de pasageri, printre care se aflau presedintele Lech Kaczynski, sotia sa si numerosi demnitari - s-a prabusit la 10 aprilie in apropierea aeroportului de la Smolensk. Rusia si Polonia desfasoara anchete separate pentru stabilirea cauzelor accidentului, iar partea rusa a predat procuraturii poloneze o parte dintre dosarele anchetei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rusia-prelungeste-cu-sase-luni-ancheta-privind-prabusirea-avionului-prezidential-polonez-6616277
6616277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.