Rusia pregăteşte un răspuns la cele mai recente sancţiuni impuse de Statele Unite

Postat la 15 martie 2018 122 afişări

Rusia pregăteşte un răspuns pe măsură la cele mai recente sancţiuni impuse de Statele Unite, care au invocat atacuri cibernetice asupra infrastructurii energetice, nucleare şi aeriene, a declarat joi adjunctul ministrului rus de Externe, Serghei Riabkov, relatează site-ul agenţiei Tass.

Rusia pregăteşte un răspuns la cele mai recente sancţiuni impuse de Statele Unite

"Kremlinul răspunde în mod calm la noile sancţiuni şi acceptă situaţia actuală, dar Rusia a început pregătirea măsurilor de răspuns. Având în vedere calendarul nostru intern, mă aştept la alte acţiuni şi demonstraţii dure (din partea SUA) şi suntem pregătiţi pentru ele. Acest pas nu aduce nimic nou din punctul de vedere al evaluării nostre privind comportamentul Washingtonului pe scena internaţională, sunt aceleaşi măsuri de natură politică, fără legătură cu realitatea. Acuzaţiile privind presupusa interferenţă a Rusiei în procesele interne ale Statelor Unite au rămas fără dovezi", a spus Riabkov.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.