Medlife continuă achiziţiile, preluând 80% din acţiunile grupului de clinici Solomed

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 15 martie 2018 101 afişări

Furnizorul de servicii medicale MedLife a preluat 80% din acţiunile grupului de clinici Solomed, prezent pe piaţa din Piteşti, Costeşti şi Curtea de Argeş, informează un comunicat MedLife.

Medlife continuă achiziţiile, preluând 80% din acţiunile grupului de clinici Solomed

Grupul Solomed a fost înfiinţat în 1997 şi are în componenţă cinci clinici – trei în Piteşti, celelalte două în Costeşti şi Curtea de Argeş – şi un laborator (Piteşti). Solomed a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de aproximativ 5,2 milioane de lei.

Achiziţionarea pachetului majoritar Solomed reprezintă cea de-a 19-a achiziţie derulată până în prezent de grupul MedLife, ultima fiind anunţată în luna februarie – Ghencea Medical Center din Bucureşti.

MedLife a raportat pentru 2017 o cifră de afaceri consolidată pro-forma de 638 milioane de lei, în creştere cu 27% faţă de 2016 şi o EBITDA pro-forma ajustată de 82,3 milioane de lei. Pentru anul acesta compania vizează o creştere de peste 20%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pitesti,
costesti,
curtea de arges,
bucuresti,
ghencea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.