Roxana Ionescu, unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi de la NNDKP, a murit

Postat la 21 august 2023 763 afişări

Roxana Ionescu, unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi de la NNDKP, a murit

Casa de avocatură NNDKP a anunţat luni dimineaţă că Roxana Ionescu, unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi, a încetat din viaţă la numai 42 de ani.

"Cu regret anunţăm astăzi că după o luptă grea pe care a dus-o cu mult curaj, determinare şi speranţă, colega noastră, Roxana Ionescu, a plecat dintre noi. Roxana a iubit viaţa, a trăit frumos şi demn, iar zâmbetul, eleganţa şi energia ei ne vor însoţi mereu. Alături de noi a păşit şi crescut în profesie, a devenit un lider de excepţie şi un model de urmat. Plecarea ei de pe pământ atât de devreme lasă un gol enorm în sufletele noastre", a transmis luni casa de avocatură.

Roxana Ionescu a fost an de an participant la conferinţele ZF, fiind specializată pe protecţia datelor (GDPR) şi zona de mediu.

În mai 2023, Roxana Ionescu a participat la  ZF ESG Summit 2023.

ZF ESG Summit 2023. Roxana Ionescu, partener, NNDKP: Degeaba faci demersuri pe partea de mediu şi de guvernanţă, dacă în zona de relaţii cu angajaţii sau cu consumatorii nu se închide cercul. Trebuie să prioritizăm toate criteriile ESG, dar în special elementul de social

NNDKP este una dintre cele mai mari case de avocatură din România, cu o istorie de trei decenii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roxana ionescu,
avocati,
deces,
avocatura,
viata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.