Ronaldinho ar fi în pragul falimentului. Cum a ajuns fostul mare fotbalist să aibă doar 6 euro în cont

Postat la 06 noiembrie 2018 180 afişări

Presa din Brazilia scrie că Ronaldino ar fi în pragul falimentului. Chiar dacă vestea pare incredibilă, în ţara sa natală vestea circulă şi este şi demonstrată. În contul fostei vedete a Barcelonei şi a clubului AC Milano mai sunt doar 6 euro.

Ronaldinho ar fi în pragul falimentului. Cum a ajuns fostul mare fotbalist să aibă doar 6 euro în cont

În urmă cu câteva zile, tribunalul din Rio Grande do Sul a dispus reţinerea paşapoartelor lui Ronaldinho şi a fratelui său pentru neplata unei amenzi din anul 2015, primită din cauza construcţiei ilegale a unei crescătorii de peşte, pe o zonă protejată a râului Guaiba. Odată cu trecerea anilor amenda a crescut şi a ajuns la 2 milioane de euro, bani pe care statul brazilian nu a avut de unde să îi recupereze. S-a vrut să i se blocheze contul fostului jucător, însă acolo nu erau decât câţiva euro.

 

Cu toate acestea, banii puţini din bancă nu sunt în concordanţă cu stilul de viaţă pe care îl duce Ronaldinho. În ultimele săptămâni a avut mai multe deplasări dintre care amintim China, Europa, Japonia şi Africa. Toate acestea au fost făcute pentru a participa la diverse campanii publicitare, de pe urma cărora brazilianul primeşte bani. În plus, compania Nike, sponsorul lui de pe vremea când juca fotbal, a creat o linie nouă de adidaşi în onoarea acestuia, denumită "R10", fapt care îi garantează o sumă importantă de bani.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cont,
faliment,
prag,
ronaldinho,
fotbalist,
brazilia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.