Romstrade, compania deţinută de Nelu Iordache, a intrat în insolvenţă

Postat la 11 decembrie 2012 19 afişări

Tribunalul Giurgiu a aprobat intrarea intrarea în insovenţă a companiei Romstrade, deţinută de Nelu Iordache, la cererea firmei Agroindustrial Construct din Iaşi, şi a numit drept administrator judiciar provizoriu Casa de Insolvenţă Transilvania.

Termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor a fost fixat la 25 ianuarie 2013, iar cel pentru comunicarea tabelului preliminar a fost stabilit pentru 15 februarie.

Prima şedinţă a adunării creditorilor va avea loc la 21 februarie.

Contestaţiile la tabelul preliminar pot fi depuse până la 4 martie iar termenul de definitivare a tabelului creanţelor este 20 martie.

Împotriva Romstrade figurează pe site-ul instanţei mai multe cereri de intrare în insolvenţă din partea creditorilor companiei.

Tribunalul a aprobat şi intrarea în insolvenţă a unei alte alte companii controlată de Nelu Iordache, Romstrade Logistic Expres (fosta Direct Aero Services), administratorul judiciar provizoriu fiind tot Casa de Insolvenţă Transilvania. Cererea de intrare în insolvenţă a firmei specializate în servicii de taxi aerian a fost formulată de DHL Internaţional România.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Romstrade,
compania,
Nelu Iordache
/actualitate/romstrade-compania-detinuta-de-nelu-iordache-a-intrat-in-insolventa-10385252
10385252
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.