Romslot: Dacă vor fi eliminate zonele legale de automate de jocuri de noroc, numărul celor ilegale va exploda

Postat la 10 mai 2013 45 afişări

Reprezentanţii Romslot spun că măsurile anunţate de deputatul Korodi Attila privind interzicerea automatelor de jocuri de noroc în baruri sau cinematografe ar putea avea efecte distructive întrucât, în ipoteza eliminării existenţei legale a zonelor de slot-machines, numărul celor ilegale va exploda.

Romslot: Dacă vor fi eliminate zonele legale de automate de jocuri de noroc, numărul celor ilegale va exploda

 Într-un comunicat de presă transmis vineri, Dan Iliovici, director executiv Romslot, Asociaţia Organizatorilor de Sloturi, spune că respectă dorinţa deputatului Korodi Attila de a aduce completări legii care reglementează activitatea jocurilor de noroc în România, dar că, deşi "măsurile propuse de Korodi sunt bazate pe cele mai bune intenţii, ele pot duce mai degrabă la rezultate distructive decât la unele constructive".

Reprezentanţii asociaţiei precizează că, potrivit unui studiu derulat la începutul anului de către GFK România, doar 3% din români participă la joc în locuri care deţin aparate de tip slot-machines, în timp ce la alte jocuri de noroc, precum LOTO, participă aproape de şapte ori mai mulţi - 20% din populaţia ţării care îndeplineşte condiţiile legale de vârstă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romslot-daca-vor-fi-eliminate-zonele-legale-de-automate-de-jocuri-de-noroc-numarul-celor-ilegale-va-exploda-10870088
10870088
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.