ROMATSA, obligată să reevalueze ofertele pentru asigurarea salariaţilor în cazul pierderii licenţei

Postat la 14 mai 2013 28 afişări

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a obligat ROMATSA, printr-o decizie din 10 mai, să reevalueze ofertele depuse pentru asigurarea salariaţilor în cazul pierderii licenţei, brevetului sau certificatului de funcţionare, în urma unei contestaţii depuse de Omniasig VIG.

ROMATSA, obligată să reevalueze ofertele pentru asigurarea salariaţilor în cazul pierderii licenţei

 "Admite contestaţia formulată de Omniasig VIG, în contradictoriu cu ROMATSA - Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian, anulează adresa de comunicare a rezultatului procedurii şi raportul procedurii şi obligă ROMATSA la reevaluarea ofertelor depuse (...) în termen de 10 zile de la comunicarea prezentei. Dispune continuarea procedurii de atribuire în cauză, prin punerea în aplicare a celor decise. Prezenta decizie este obligatorie pentru părţi. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare", se arată într-o decizie a CNSC.

La începutul lunii februarie, ROMATSA a publicat pe www.e-licitatie.ro un anunţ de participare prin care solicita servicii de asigurare a salariaţilor în cazul pierderii licenţei, brevetului sau certificatului de funcţionare. Valoarea contactului a fost estimată la 3,85 milioane de lei pentru 12 luni

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romatsa-obligata-sa-reevalueze-ofertele-pentru-asigurarea-salariatilor-in-cazul-pierderii-licentei-10876977
10876977
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.