Românul devenit erou după ce a înfruntat teroriştii din Londra cere protecţie. RĂSPUNSUL ambasadorului României din Marea Britanie

Autor: Alina Mihai Postat la 06 iunie 2017 401 afişări

Ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache a declarat pentru MEDIAFAX că va discuta marţi cu Florin Morariu, românul devenit erou în urma atentatului de la London Bridge, şi cu autorităţile londoneze pentru a găsi o formă de protecţie de care să poată beneficia românul.

Românul devenit erou după ce a înfruntat teroriştii din Londra cere protecţie. RĂSPUNSUL ambasadorului României din Marea Britanie

”Am discutat cu domnul Florin Morariu la telefon. Mâine domnia sa va fi la ambasadă pentru a stabili, împreună cu acei colegi care se ocupă de problemele de securitate cum putem organiza împreună cu partenerii noştri din Marea Britanie, un anumit tip de securitate pentru domnia sa”, a declarat pentru MEDIAFAX ambasadorul României în Marea Britanie Dan Mihalache.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE MEDIAFAX

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
roman,
ambasador,
erou,
londra,
protectie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.