Românul care a ratat şansa să fie multimilionar

Postat la 01 iunie 2017 40 afişări

Robert Cezar Matei a primit, la începuturile Facebook, oferta de a se alătura echipei care număra pe atunci câţiva angajaţi. A decis să rămână la Stanford pentru a-şi continua studiile.

Românul care a ratat şansa să fie multimilionar

Apoi a refuzat o ofertă de la compania de plăţi Square. Însă, probabil, cea mai mare şansă a avut-o la Instagram. Matei a fost cel de-al doilea inginer pe care compania a dorit să îl angajeze. Românul a mers o vreme pentru a lucra la reţeaua de socializare centrată în jurul imaginilor, dar a plecat deoarece a ales să lucreze la Quora, un site în care utilizatorii pun întrebări şi primesc răspunsuri de la alte persoane.

 

Facebook a cumpărat Instagram în 2012 cu 1 miliard de dolari. În aprilie 2017, platforma a depăşit pragul de 700 de milioane de utilizatori activi în fiecare lună. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.