Romanii se viseaza agenti la Interpol, luptatori in Legiunea Straina sau spioni la SRI! Cum sa te angajezi?

Postat la 26 august 2010 175 afişări

Au trecut vremurile in care romanii voiau sa plece la munca in strainatate la cules de capsune sau in constructii. Odata cu caderea economiilor din majoritatea tarilor europene, aspirantii la un job in strainatate s-au reorientat catre meserii mai banoase, dar si mai solicitante si mai periculoase.

Astfel, potrivit site-ului de recrutare Jobsinro.ro, romanii sunt din ce in ce mai interesati de conditiile de angajare in institutii precum Interpol, Cepol, Legiunea Straina sau Europol.

Nici o cariera militara in tara nu este mai putin interesanta, site-ul Politie Romane, al Serviciului Roman de Informatii sau al Ministerului Apararii fiind frecvent accesate la sectiunea Cariere.

Cum poti sa te angajezi intr-o astfel de institutie afli pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
angajari,
spioni,
SRI,
angajatori,
oferte
/actualitate/romanii-se-viseaza-agenti-la-interpol-luptatori-in-legiunea-straina-sau-spioni-la-sri-cum-sa-te-angajezi-7043376
7043376
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.