Românii care au lansat cel mai mare lanţ de cafenele din ţară se extind

Autor: Ioana Matei Postat la 16 august 2017 393 afişări

5 to go, cel mai mare lanţ de cafenele din punctul de vedere al numărului de cafenele, se extinde în Timişoara. Fondatorii 5 to go au semnat săptămâna trecută contractele de francizare pentru trei unităţi în Timişoara, prima urmând a fi deschisă în septembrie, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Românii care au lansat cel mai mare lanţ de cafenele din ţară se extind

Celelalte 2 cafenele urmează a fi lansate în decurs de 1 an, toate sub acelaşi management. Cafenelele 5 to go au fost create de Radu Savopol şi Lucian Bădilă în urma unui studiu de fezabilitate ce a indicat o lipsă acută de coffee shops <to go> în România şi apetitul în creştere al românilor pentru consumul de cafea, corect preparată, într-un raport echilibrat calitate - preţ. Totodată prin lansarea acestui brand şi acestui tip de business, cei doi antreprenori au dorit să dezvolte şi să atragă atenţia asupra comerţului stradal, slab dezvoltat în ţara noastră, însă o ramură a zonei de HoReCa sau Retail foarte importantă în dezvoltarea turismului, explică reprezentanţii companiei.

5 to go a devenit în doi ani cea mai accesată franciză HoReCa românească de pe teritoriul ţării, şi a contribuit activ la înfiinţarea a peste 38 de noi societăţi comerciale.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.