"Romanii au talent", noii finalisti: Adrian Tutu, duetul Cristina si Alina si clubul de arte martiale Akikai (VIDEO)

Postat la 03 aprilie 2011 65 afişări

Telespectatorii PRO TV i-au votat in aceasta seara pe cei pe care vor sa ii vada in marea finala a concursului "Romanii au talent", ce va avea loc la 25 aprilie, in cea de-a doua zi de Paste.

Dupa ce la preselectie a cantat despre mandria de a fi roman, orfanul Adrian Tutu a venit in semifinala cu un mesaj nou: "Iubiti-va parintii". Nu doar ca l-a cantat, dar si l-a inscriptionat si pe tricou.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Cristina Bondoc si Alina Dinca, cele doua tinere "grasute" care viseaza sa ajunga Whitney Houston si Mariah Carey de Romania, au vrajit la preselectii o sala intrega cu vocile lor. La fel s-a intamplat si acum, chiar daca cele doua s-au aratat neincrezatoare ca vor ajunge in finala.

Numarul de arte martiale cu care a venit clubul sportiv Akikai din Tecuci a semanat cu cel de la preselectii, insa tot spectaculos a ramas. Au spart o placa BCA in capul senseiului, unul dintre sportivi s-a sprijinit cu gatul in lance, altul a sarit printre steaguri. In momentul in care manevra o bara metalica, unul dintre concurenti a scapat-o din mana insa, din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Mai mult pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romanii-au-talent-noii-finalisti-adrian-tutu-duetul-cristina-si-alina-si-clubul-de-arte-martiale-akikai-video-8124724
8124724
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.