Românii au ieşit din nou în stradă pentru a protesta împotriva PSD-ului

Postat la 20 iulie 2017 95 afişări

Adunarea Creditorilor de la FC Rapid SA, grupare intrată în faliment anul trecut, s-a întrunit ieri, 19 iulie, şi a aprobat folosirea brandului Rapid de autorităţile locale de la Primăria Sectorului 10-.Hotărârea este valabilă până la licitaţia pentru brand, care va avea loc după încheierea procedurii de evaluare – asta, dacă între timp decizia Adunării Creditorilor de la FC Rapid SA nu va fi contestată în instanţă.

Românii au ieşit din nou în stradă pentru a protesta împotriva PSD-ului

Dacă majoritatea suporterilor vişinii sunt încântaţi de ideea revenirii echipei în fotbalul românesc, chiar şi cu susţinere politică din partea PSD, pentru fanii de la T2 lucrurile stau cu totul şi cu totul altfel. Vechi contestatari ai lui Valerii Moraru, suporterii care în urmă cu câţiva ani s-au desprins din Peluza Nord, au adoptat, miercuri seară, o poziţie cât se poate de clară.

Câteva zeci de fani au mers în miez de noapte la Primăria Sectorului 1 pentru a se asigura că mesajul pe care-l transmit e înţeles de autorităţile locale. Fanii au afişat mai multe mesaje elocvente, transmiţând că Rapid trebuie să revină, dar fără implicarea politicului.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.