România va întâlni Spania lui Nadal în Cupa Davis dacă va trece de primul tur al competiţiei

Autor: Departamentul Sport Postat la 24 septembrie 2015 27 afişări

Echipa de Cupa Davis a României ar putea da piept cu Spania lui Rafael Nadal dacă va trece de turul I al Grupei I a Zonei Euro-africane, în care va întâlni învingătoarea dintre Lituania şi Slovenia, conform tragerii la sorţi efectuate, miercuri, în Chile.

Slovenia, avându-l pe Blaz Rola, locul 139 ATP, cel mai bine clasat tenismen, va juca, pe teren propriu, între 30 şi 1 noiembrie, împotriva Lituaniei, cu Ricardas Berankis, locul 72 ATP, jucătorul numărul 1, în barajul pentru rămânerea în Grupa I a Zonei euro-africane.

Învingătoarea va evolua, în perioada 4-6 martie, în România, în primul tur al ediţiei 2016 a Grupei I, potrivit Federaţiei Române de Tenis.

Dacă vor trece de acest meci, Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecău şi Florin Mergea vor juca, între 15 şi 17 iulie 2016, pe teren propriu, împotriva Spaniei.

Participarea unor jucători precum Rafael Nadal, locul 7 ATP, Feliciano Lopez, locul 16 ATP, şi Tommy Robredo, locul 27 ATP, la meciul din iulie 2016 este aproape sigură, ţinând cont că aceştia au nevoie de încă o selecţie pentru a putea evolua la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TENIS,
ROMÂNIA,
CUPA DAVIS
/actualitate/romania-va-intalni-spania-lui-nadal-in-cupa-davis-daca-va-trece-de-primul-tur-al-competitiei-14745630
14745630
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.